Aanbod Nanny’s

 

Wij hebben diverse Nanny’s in  ons bestand. Wilt u het gemak van een gastouder aan huis? Neem dan contact met ons op en wij zoeken de nanny die bij u past. Niet alle nanny’s staan op de site.

Annet vd Wurff

Welkom

Mijn naam is Annet van der Wurff geboren 7 januari 1963. Waarom gastouder? Er is niets mooier om de ontwikkeling van kinderen mee te mogen maken en hierin een actieve bijdrage te leveren. Aan uw kind bied ik een gezellig, veilig en vertrouwd thuis. Uw ‘Slingeraapje’ begeleid ik in zijn of haar ontwikkeling door spel, positiviteit, spelmateriaal, humor, boekjes voorlezen, activiteiten en plezier. Hierbij sluit ik aan op de behoeften van uw kind. Structuur en houvast zijn er voor uw kind, omdat ik een vast dagritme en vaste gewoonten hanteer.

Regelmatige communicatie c.q. afstemming met de ouders over de kinderen vind ik belangrijk, evenals het gebruik maken van een heen- en weer schriftje.

Het eindresultaat van een opvangdag is voor mij een kind, dat zich goed in zijn of haar vel voelt, iets heeft geleerd waar zijn of haar interesse ligt, met anderen kinderen heeft gespeeld en hierbij respectvol met zichzelf en anderen is omgaan. En dit alles met een flinke dosis humor.

Als gastouder voldoe ik aan:

1: Certificaat goed gastouderschap, of het diploma Helpende welzijn niveau 2, of een gelijkwaardig diploma.                                                                                                                               2 : EHBO voor kinderen en herhaling.                                                                                                    3 : Inschrijving personenregister: VOG voor gastouder en alle inwonende huisgenoten van 18 jaar en Ouder.                                                                                                                                             4: Achterwacht bij meer dan drie kinderen tegelijk in verband met calamiteiten.


 

foto Nynke Reitsma

Hallo ouders,

Mijn naam is Nynke Reitsma en ik ben 21 jaar oud. Ik heb mijn opleiding pedagogisch werk niveau 4 met veel succes afgerond. Ik heb al een aantal jaar ervaringen in het werken met kinderen in het pedagogische werkveld.

Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Geen één dag is hetzelfde. Ik heb een respectvolle houding naar kinderen en ouders. Ik vind het erg leuk om activiteiten voor te bereiden en ook te begeleiden. Ik ben heel muzikaal en creatief ingesteld. Ik speel zelf saxofoon en neem ook geregeld mijn saxofoon mee, om samen met de kinderen muzikaal en creatief bezig te zijn. Ik ben leergierig, flexibel en haal graag alles uit de kast om de kinderen zo goed mogelijk te stimuleren in hun ontwikkelingen.

Op dit moment ben ik op maandag en vrijdag voor hele dagen beschikbaar.

Groetje, Nynke

 

 

jantina-de-vries

Hallo lieve ouders,

Mijn naam is Jantina de Vries, 27 jaar en woon in Leeuwarden.
In Juli 2012 heb ik de opleiding SPW Kinderopvang niveau 3 afgerond.
Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij verschillende bedrijven waaronder een peuterspeelzaal (2-4 jaar), kinderopvang (0-4 jaar) en bso (4-12 jaar).

De laatste 3 jaar heb ik vrijwilligerswerk gedaan op een basisschool in verschillende groepen.
Ik hielp de leerkrachten met het lesgeven in de klas en het werk nakijken wat ik met heel veel plezier heb gedaan.

Ik heb al heel wat jaren oppas ervaring bij diverse gezinnen en door mijn opleiding en mijn vrijwilligerswerk ben ik erg veel met kinderen bezig.

Ik ben in het bezit van een EHBO diploma voor baby’s en kinderen.
Ik ben geduldig, consequent, lief, vrolijk en betrouwbaar persoon.
Ik vind het leuk om actieve en creatieve dingen te doen zoals knutselen, buiten spelen, wandelen of naar de speeltuin.
Ook vind ik het leuk om thuis lekker samen een boekje te lezen, een spelletje te spelen of een filmpje te kijken.
Orde en regelmaat vind ik belangrijk om de kinderen rust in hun dagritme te geven.
Kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo en op hun eigen manier, dit maakt ieder kind uniek!!

Ik ben flexibel beschikbaar.
Ik ben in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Als u nog vragen heeft stel ze gerust!

Groeten,
Jantina


 

 


nanny

 Monique : Ik ben gastouder aan huis geworden omdat ik het  erg leuk vind om met kinderen te werken. Ik wil een vertrouwenspersoon voor het kind als de ouders niet in de buurt zijn. Ik probeer het kind warmte en eventuele troost te bieden. Door mijn eerdere werk in begeleidster in een weeshuis in Kenia weet ik zeker dat het werken met kinderen helemaal mijn ding is.

Ik vind het belangrijk dat ik op 1 lijn lig met de ouders van de kinderen. Verder vind ik het belangrijk dat er voor de kinderen duidelijkheid is qua regels. Ik ben zeer consequent zodat de kinderen weten wat ze aan mij hebben. Ook vind ik het heel belangrijk dat de kinderen op hun gemak zijn als ik bij ze ben en dat ze zich veilig voelen. Er moet geen drempel voor de kinderen zijn om naar mij toe te komen of met mij te praten.