Aanbod gastouders

St Annaparochie: Gastouderopvang “De Útblinker” van Inge Reitsma

Mijn naam is Inge Reitsma en woon al heel lang in Sint Annaparochie.

De leeftijd doet er niet toe want als je tussen de jonge kinderen zit dan blijf je daar ook jong bij. Al heel wat jaartjes draai ik mee in de kinderopvang en dat heb ik met veel plezier en liefde gedaan. Door de jaren heen is er veel verandert in de kinderopvang en ik ben het niet overal meer mee eens. Voor mij is het belangrijk dat het kind UNIEK is en CENTRAAL staat en dat hij/zij op zijn eigen tempo mag ontwikkelen en niet hoeft te presteren op jonge leeftijd.

Daarom heb ik gekozen om gastouder te worden. Ik wil dit graag doen voor de leeftijdscategorie 0-8 jaar. 

In kleine groepjes of individueel alle aandacht te geven en op een speelse en leuke manier activiteiten te ondernemen. Knutselen, bakken, wandelen, boekjes lezen, liedjes zingen en vooral lekker in de natuur. Rust, Rein en Regelmaat zijn voor mij de drie belangrijkste richtlijnen in het leven.

De dagen waarop ik beschikbaar ben zijn:

Dinsdag, woensdag en donderdag en Vrijdag van: 7:00 tot 18:00 (Maandag en eventueel afwijkende tijden in overleg).

In overleg is het mogelijk om de kinderen mee te laten eten. Ik heb vaak gezien dat ouders geen zin meer hebben om te koken als ze klaar zijn met werken, schroom niet maar vraag gerust of jullie kind(eren) mee mogen eten. (Ook hier geldt weer Rust, Rein en Regelmaat).

Per 1 december 2023 ga ik beginnen.

Lieve groet,

Inge Reitsma

Tel.: 0629537090

E-mail: i.reitsma@hotmail.com


 
 
Franeker : Gastouder Petra
 
Even voorstellen!
Mijn naam is Petra Prins (49) en ben getrouwd met Renze (50). Samen zijn wij de trotse ouders van een zoon (22) en een dochter (20). Beide wonen ze nog gezellig bij ons thuis in Franeker.
Onze twee lieve katers heten: Sammy & Tommy.
 
Na 25 jaar gewerkt te hebben in de tandheelkunde, wilde ik graag wat anders.
Daar ontdekte ik hoe leuk het is om met kinderen te werken, dit is waar mijn hart ligt!
In oktober 2021 heb ik mijn diploma: ‘Pedagogisch medewerker kinderopvang’ behaald.
Bij een heel leuk kinderdagverblijf in Vrouwenparochie heb ik veel ervaring op kunnen doen.
 
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen in een kleinschalige, huislijke opvang, waarin ze zichzelf kunnen zijn en zich volop spelenderwijs kunnen ontwikkelen.
Samen zingen, lezen, knutselen, wandelen, (buiten) spelen maar ook voldoende individuele aandacht met steeds hetzelfde gezicht.
 
Opvang is mogelijk vanaf januari 2023
Leeftijd van 0 tot 4 jaar
 
De dagen dat ik beschikbaar ben zijn:
maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur
(afwijkende tijden in overleg).
 
 
Wilt u graag meer over mij als gastouder weten of heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met gastouderbureau CoCo.
 
Petra Prins

 

 

 

 

de spetterkes janette

Berlikum: Berneopvang de Spetterkes

Mijn naam is Janette Vrij en ben moeder van een prachtige dochter ‘Jinte’.Na acht jaar werkzaam te zijn geweest in de gehandicaptenzorg is het tijd voor iets nieuws. Ik heb ontzettend veel zin om met de doelgroep te gaan werken waar mijn hart altijd al blij van werd.

Vanaf 5 september 2022 start: Berneopfang de Spetterkes  (leeftijden 0 tot 12 jaar)

Dagen beschikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Bij mij thuis worden de kinderen opgevangen in een kindvriendelijke woning met veel ruimte en een huiselijke sfeer.

Jullie kind(eren) kunnen zich (door)ontwikkelen middels verschillende activiteiten die ik aanbied als, knutselen, gitaarspelen en zingen, (buiten) spelen, (voor)lezen, spelletjes spelen, puzzelen, bakken en nog veel meer. Voor de ontwikkeling van baby’s is ook zeker alles in huis om de zintuigen te prikkelen. Met al mijn enthousiasme hoop ik de kinderen die bij mij thuis komen een zinvolle en voorspelbare dag te laten beleven.

Ben je nieuwsgierig geworden en op zoek naar opvang voor jullie kind(eren), zoek dan niet verder en stuur mij vandaag nog een berichtje. Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Telefoon 06-16409336

Tot snel!

Liefs Janette


Esther

Ternaard: GEZELLIGE, KLEINSCHALIGE EN FLEXIBELE KINDEROPVANG 

Mijn naam is Esther de Joode en ik bied al 15 jaar professionele opvang in een veilige, warme en kindvriendelijke omgeving. Door de kleinschaligheid van maximaal 6 kinderen tegelijk is er ruim voldoende individuele aandacht voor uw kind.

Uniek van gastouderopvang is dat uw kind in een gezinssituatie meedraait in het ritme van het gezin waar het te gast is. Er worden boodschappen gedaan, de hond wordt uitgelaten, kinderen worden van school gehaald, er wordt samen gegeten, enzovoorts. Gewone dagelijkse dingen dus, waarbij uw kind betrokken wordt.

 In de opvang van kinderen vind ik een veilig gevoel en huiselijke sfeer van belang. Ik probeer altijd zo goed mogelijk te kijken naar de behoeften en de ontwikkeling van een kind. Daarbij moet het vooral gewoon gezellig en plezierig zijn voor de kinderen. Naast mijn eigen visie, overleg ik graag met ouders wat zij belangrijk vinden.

 Eigenwijs! Gastouderopvang

  • Kleinschalig
  • Kindgericht
  • Positief opvoeden
  • Creatief
  • 5 dagen per week geopend van 6.30-18.00 uu
  • Afname flexibele dagen en uren mogelijk

 

 

Logo Floralie Transparant

420A2348

Leeuwarden: Floralie Gastouderopvang
 
Ik ben Lisa, 28 jaar en ik woon in Leeuwarden. Om precies te zijn aan de Schuilenburg in Camminghaburen. Een kindvriendelijke en groenrijke wijk, waar ik samen met mijn man en dochtertje met veel plezier woon. Ik ben maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag beschikbaar.
In 2017 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de NHL. Ik heb een tijd gewerkt als thuisbegeleider en combineerde dit met gastouder aan huis. Toen onze dochter, genaamd Floortje, begin dit jaar (2021) geboren werd, besefte ik mij dat ik het werken met kinderen leuker begon te vinden dan het werk als thuisbegeleider. Ik besloot daarom om mijn eigen gastouderopvang te gaan openen. Floralie! Floralie staat voor kleinschalige opvang in huiselijke sfeer. Aandacht voor het individu in een veilige en vertrouwde omgeving zijn belangrijk, waarin ik flexibel ben in dagen en tijden.
Werken met kinderen, daar ligt toch wel mijn passie. Ik draag kinderen een warm hart toe en in mijn opvang bied ik ze graag warmte en veiligheid. Ik heb al langere tijd ervaring in het werken met kinderen en de verschillende fases in hun ontwikkeling. Hier speel ik dan ook graag op in om de kinderen een leuke, leerzame en veilige omgeving te bieden. In de toekomst wil ik mijn expertise graag uitbreiden met de opleiding tot kindercoach. Dit kan ik dan gaan combineren met het gastouderschap. EHBO voor kinderen heb ik uiteraard, zodat ik altijd zorg kan bieden die eventueel nodig is.

 

Thus by Aukje (2) Thus by Aukje (1) Thus by Aukje (3)

Beetgum:   Kleinschalige kinderopvang ‘’Thûs by Aukje’’

Ik ben Aukje Binnema, 37 jaar oud en
moeder van 3 kinderen. (twee
zonen van 10 en 8 jaar en een dochter van drie jaar)
Ik ben in 2006 afgestudeerd als pedagoog en reeds 14 jaar werkzaam in
de kinderopvang.
Al 10 jaar werk ik met enorm veel plezier als gastouder in onze
nieuwbouwwoning. Thûs by Aukje voldoet aan alle eisen die de GGD
stelt en heeft ee
n landelijke registratie nummer, dit betekent dat u met
dit nummer kinderopvangtoeslag kunt aanvragen bij de
belastingdienst.
Bij mij worden de kinderen opgevangen in een kindvriendelijk en
pedagogisch verantwoord klimaat. De kinderen staan centraal.
De kinderen hebben zowel binnen als buiten alle ruimte om te spelen en
zich veilig te ontwikkelen. Binnen is de woonkamer de algemene
opvangplek. Deze is helemaal ingericht op de behoefte van de kinderen.
Buiten hebben wij een ruime, volledig omheinde, achtertuin met o.a.
een schommel,glijbaan, trampoline, zandbak en een ruime keuze aan
buitenspeelgoed/materialen.
Aukje Binnema
thusbyaukje@outlook.come9ee07aa-7223-4409-92ca-d9e10e07e400

Stiens: Gastouderopvang de Zonnestraal

Een kind is als een zonnestraal Een blik vol liefde en geduld. Elk kind is uniek en bijzonder, en straalt op eigen manier. Beste ouders, ik ben Marjorie Lienga. Bent u op zoek naar een erkend, geregistreerde gastouderopvang dan bent u bij mij aan het juiste adres. Wat ik belangrijk vind bij de opvang is dat kind zich geborgen voelt. Daarom is gezelligheid regelmaat en rust erg belangrijk. Een kind moet zich op zijn/ haar gemak voelen en zichzelf kunnen zijn.

Ook vind ik het belangrijk dat er goede en duidelijke communicatie is tussen mij en de ouders. Op deze manier kan de opvang optimaal worden afgestemd op de wensen en behoeften van elk kind en zijn/haar ouders.


gastouderbureaucoco

Leeuwarden: Gastouder Renate

Ik ben Renate van der Werff. Samen met mijn vriend en onze twee kinderen Wiesje (2017) en Jonas (2019) woon ik in Leeuwarden, op 3 minuten wandelen van een prachtige speeltuin in de Oranjewijk. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bied ik opvang aan, in overleg ook op zaterdag.
In huiselijke sfeer bied ik opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik zorg voor een veilige omgeving en een gezellige sfeer waar kinderen zichzelf kunnen zijn. Hier worden tenten gebouwd, kunstwerken gemaakt, verhalen verteld, wandelingen gemaakt en koekjes gebakken. Naast de activiteiten die ik voorstel is er ruimte genoeg voor de kinderen om vrij te spelen. En met de bolderkar gaan we vaak even een blokje om, of zoeken we de speeltuin op.

Conny

Sint Annaprochie Gastouderopvang Nima en Fluf

Even voorstellen….Sandra Wadman is mijn naam. En ik ben trotse moeder van Niek 12 jaar en Marlou 9 jaar. Getrouwd met Harry en en trotse eigenaar van onze hond Moos. Als gastouder Nima & Fluf vind ik het belangrijk om er iedere dag weer een leuke dag van te maken met de kinderen.

Ik pas op kinderen van 0 tm 12 jaar en dit van maandag tot vrijdag ochtend. Tijden zijn allemaal flexibel en in overleg. Bent u later thuis…geen nood dan eten ze lekker mee met ons.

In ons huis hebben we een speciale ruimte gecreëerd voor de oppas kinderen. Hier kan uw kind heerlijk spelen. Voor alle leeftijden is er speelgoed om je mee te vermaken…educatief zoals boeken,loco, puzzels spelletjes ed. Maar ook hebben we lego, duplo, megablocks, auto’s, poppen, keukentje, verkleedkleren, teken en knutsel spul. Ik geloof dat ze zich niet hoeven te vervelen. En is t mooi weer spelen we lekker buiten achterhuis of een blok om met de bakfiets.

Bij ons staat het kind centraal ik vind het belangrijk dat ieder kind zich goed kan ontwikkelen. En kijk dan ook goed naar de behoeftes van de kinderen. Kortom uw kindje is hier meer dan welkom en wordt met veel plezier en liefde verzorgd. Zodat jullie als ouders met een fijn gevoel naar het werk kunnen.

Wie weet tot ziens

Sandra Wadman


                                                                foto Sonja   

Leeuwarden: Gastouderopvang Casa Flora

Ik ben Sonja Postma, geboren in 1977 en samen met mijn zoontje van 3 woon ik in de Bloemenbuurt. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is een plek te vinden waar je je kind met een gerust hart durft achter te laten, een plek waar je kind het echt naar zijn zin heeft. Dat wil ik heel graag bieden. Vanaf mijn 14e heb ik ruime ervaring in het oppassen en verzorgen van kinderen. Van huis uit beschik ik over een ruime dosis verantwoordelijkheidsgevoel, ik ben zorgzaam en vooral positief ingesteld.

Bij gastouderopvang Casa Flora kunnen kinderen in een prettige omgeving spelen en zich ontwikkelen. Naast een vast dagritme vind ik vrij spelen voor kinderen heel belangrijk. Maar ook de gezelligheid aan tafel, samen knutselen en samen eten en drinken. Als het weer het toelaat (en dat is al snel vind ik), ga ik graag naar buiten. Naar de kinderboerderij die vlakbij is, eendjes voeren, wat boodschappen halen of gewoon lekker een stukje wandelen. Met de vierlingwagen is dat geen probleem. Ook heb ik een mooie achtertuin waar heerlijk gespeeld kan worden met onder andere loopfietsjes en watertafel. Neen ook een kijkje op mijn site: https://gastouderopvang-casaflora.jouwweb.nl/

foto logo2 Klazien

Tzum:  Gastouderopvang It Elfkes Plakje ,

Ik wil mezelf even voorstellen: Ik ben Klazien, getrouwd met Teake en samen hebben we 3 kinderen waarvan de jongste  (21 jaar) nog thuis woont. We hebben een lieve Schotse Collie, 2 katten en een buitenvolière met kanaries.

Ik ben in 2000 begonnen met het opvangen van kinderen en doe dat nog steeds met veel plezier. In ons huis aan de Voorstraat is veel ruimte om te spelen en te knutselen en achter het huis is een tuin waar de kinderen ook het nodige speelgoed kunnen pakken. Verder wonen we vlak bij een leuke, nieuwe speeltuin waar we regelmatig komen spelen.

Van maandag t/m vrijdag ben ik beschikbaar en in overleg is er veel mogelijk.

Kleinschalige kinderopvang ‘It Elfkes Plakje’,
Klazien Greidanus – Aardema                                                                                                        Voorstraat 17  8804 NE Tzum                                                                                                                Tel.: 0517 – 452620 / Email: klaziengreidanus@gmail.comjellie

Sint Annaparochie

Hallo,

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Jellie ben eerlijk, betrouwbaar, vriendelijk, spontaan en flexibel. Ik ben moeder van een zoontje van 2 jaar oud. Ik heb EHBO voor kinderen gehaald, en heb een afgeronde opleiding voor Helpende zorg en welzijn.

Ik vind het het belangrijk dat uw kind rust en regelmaat krijgt. En dat het kind zich veilig en vertrouwd voelt bij ons thuis om lekker zich zelf te kunnen zijn en te kunnen ontwikkelen. Ik onderneem graag dingen met ze denk aan: blokje om wandelen, naar speeltuin gaan, knutselen, puzzelen, tekenen.

Ervaring: In het verleden wel op kinderen gepast. En voor 5 maand inval werk gedaan als Gastouder bij de mensen thuis maar mijn droom is toch om de kindjes bij ons thuis op te vangen en mooie en gezellige tijden ervan maken.

Ben van maandags tot vrijdags beschikbaar.

Betty

Sint Annaparochie : Gastouder Betty is een  flexibele gastouder. Zij creëert  in huis een gezellige en gastvrije omgeving voor haar gastkinderen.  Zij woont vlak bij de Slotschool en vangt kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar.

gastouderbureaucoco

Sint Annaparochie: Mijn naam is Saapke. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Met veel plezier werk ik 5 dagen per week als zelfstandig gastouder. Ik geniet er elke dag van. Ieder kind is anders, dat maakt het zo afwisselend en speciaal. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 -12 jaar en in overleg kan ik ook voor- en naschoolse opvang aanbieden.

Verder is het een plaats om van elkaar te leren, om met elkaar rekening te houden en ervaringen op te doen. Ik ben een voorstander van de drie r’s, Rust, Reinheid en Regelmaat en vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen en spelletjes te doen. In onze tuin is ruimte genoeg om van alles te doen zoals schommelen, van de glijbaan of andere buiten spelletjes te doen. Ook zijn er in de directe omgeving geitjes en andere beestjes.

Natuurlijk maken we ook graag een wandeling met de bolderwagen en kunnen samen de eendjes voeren. Boven hebben we een speelkamer met speelgoed voor de wat oudere kinderen en kunnen de kinderen zich uitleven met de verkleedkleren, playmobil, lego en nog veel meer. Ook voor de kleinste kinderen is er ruimschoots speelgoed en knuffeldieren en boekjes om zich te laten vermaken.

Graag tot ziens bij Gastouderopvang Het Bildt!

website:  www.gastouderopvanghetbildt.nl


logo-tony

Leeuwarden Huizum:  De Vlindertuin van gastouder Tony is een kleinschalige, flexibele gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar in huiselijke sfeer, waar kinderen zich thuis voelen en lekker kunnen spelen. Een plek, waarbij ze naar hartelust kunnen rondfladderen/dartelen en de wereld leren verkennen.

Naast de dagelijkse verzorging van uw kind, vind Tony het leuk om met de kinderen naar buiten te gaan en hele andere dingen te ontdekken dan thuis. Uw kind wordt met veel plezier, liefde en zorg door Tony opgevangen zodat u met een gerust gevoel naar uw werk of studie etc kunt gaan.

www.devlindertuin38.nl


Gastouder TamaraLeeuwarden : Gastouder Tamara is een jonge spontane gastouder. Duidelijkheid naar de kinderen toe vind zij belangrijk zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Kinderen moeten zich wel veilig voelen, zodat ze optimaal kunnen spelen en ontwikkelen. Tamara is op alle dagen beschikbaar van 7.00 uur tot 18.00 uur


 


Debbie

Franeker : Mijn naam is Debbie  en woon in Franeker. Samen met mijn vriend en huisdieren woon ik vlakbij de Watertoren van Franeker.

In 2011 ben ik geslaagd voor de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 3. In 2012 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 4 succesvol mogen afronden. Ook ben ik in het bezit van verschillende cursussen: Kinder-EHBO, BHV, Stagebegeleiding, Beweegplezier vanaf 0 jaar en Beweegplezier vanaf 4 jaar.

Opvang bij ”Honingbij” is kleinschalig, flexibel, gezellig en creatief.
De doelgroep is kinderen met een leeftijd van 0-12 jaar.

De opvang bij mij thuis vindt plaats in een huiselijke sfeer. Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen en veilig voelen.
Het is belangrijk dat het aanvoelt als een “tweede thuis”. Hierbij speelt gezelligheid een belangrijke rol. Daarnaast vind ik ook heel belangrijk dat er een veilige sfeer is. En een duidelijke communicatie.

Bij “Honingbij” wordt er naast de dagelijkse activiteiten zoals: samen naar de winkel, samen knutselen, samen boekje lezen of samen gek doen. Ook andere activiteiten ondernomen. We zullen geregeld dingen ondernemen of activiteiten doen die bij het seizoen van het jaar passen.
Naast al deze activiteiten kijk ik ook graag naar de ontwikkeling en wensen van het kind.