Aanbod gastouders

Conny
Leeuwarden: Mijn naam is Conny, woon in Leeuwarden en ik start per april 2019 als gastouder bij mij thuis. Ik ben 31 jaar, samenwonend met Sander en samen hebben we twee kinderen. Een dochter van 2 en een zoon van 10 maanden. Vroeger heb ik gewerkt in de kinderopvang en de laatste jaren heb ik gewerkt als Nanny. Kortgeleden zijn we verhuisd en hebben we eindelijk de ruimte om kindjes bij ons thuis op te vangen. We wonen in Aldlan-Oost en de doelgroep is voorlopig 0 tot 4 jaar.

Naast mijn lieve en zorgzame karakter ben ik ook consequent. Ik hou van duidelijkheid en regelmaat. Daarnaast vind ik het belangrijk een kind voldoende ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te bieden. Zoals spelen, knutselen en spelletjes met ze te spelen. Voorlezen en zingen zijn hier ook favoriete momentjes van de dag. Buiten spelen doen we graag maar bij slecht weer is er ook ruimte voor bewegingsactiviteiten.

Gastouderopvang de Geluksvogeltjes is geopend dinsdag t/m vrijdag van 7:30 tot 18:00


20190105_205342                 20190105_205513

Sint Annaprochie ; Even voorstellen….Sandra Wadman is mijn naam. En ik ben trotse moeder van Niek 12 jaar en Marlou 9 jaar. Getrouwd met Harry en en trotse eigenaar van onze hond Moos. Als gastouder Nima & Fluf vind ik het belangrijk om er iedere dag weer een leuke dag van te maken met de kinderen.

Ik pas op kinderen van 0 tm 12 jaar en dit van maandag tot vrijdag ochtend. Tijden zijn allemaal flexibel en in overleg. Bent u later thuis…geen nood dan eten ze lekker mee met ons.

In ons huis hebben we een speciale ruimte gecreëerd voor de oppas kinderen. Hier kan uw kind heerlijk spelen. Voor alle leeftijden is er speelgoed om je mee te vermaken…educatief zoals boeken,loco, puzzels spelletjes ed. Maar ook hebben we lego, duplo, megablocks, auto’s, poppen, keukentje, verkleedkleren, teken en knutsel spul. Ik geloof dat ze zich niet hoeven te vervelen. En is t mooi weer spelen we lekker buiten achterhuis of een blok om met de bakfiets.

Bij ons staat het kind centraal ik vind het belangrijk dat ieder kind zich goed kan ontwikkelen. En kijk dan ook goed naar de behoeftes van de kinderen. Kortom uw kindje is hier meer dan welkom en wordt met veel plezier en liefde verzorgd. Zodat jullie als ouders met een fijn gevoel naar het werk kunnen.

Wie weet tot ziens

Sandra Wadman


 

                                                                foto Sonja   

Leeuwarden :Ik ben Sonja Postma, geboren in 1977 en samen met mijn zoontje van 3 woon ik in de Bloemenbuurt. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is een plek te vinden waar je je kind met een gerust hart durft achter te laten, een plek waar je kind het echt naar zijn zin heeft. Dat wil ik heel graag bieden. Vanaf mijn 14e heb ik ruime ervaring in het oppassen en verzorgen van kinderen. Van huis uit beschik ik over een ruime dosis verantwoordelijkheidsgevoel, ik ben zorgzaam en vooral positief ingesteld.

Bij gastouderopvang Casa Flora kunnen kinderen in een prettige omgeving spelen en zich ontwikkelen. Naast een vast dagritme vind ik vrij spelen voor kinderen heel belangrijk. Maar ook de gezelligheid aan tafel, samen knutselen en samen eten en drinken. Als het weer het toelaat (en dat is al snel vind ik), ga ik graag naar buiten. Naar de kinderboerderij die vlakbij is, eendjes voeren, wat boodschappen halen of gewoon lekker een stukje wandelen. Met de vierlingwagen is dat geen probleem. Ook heb ik een mooie achtertuin waar heerlijk gespeeld kan worden met onder andere loopfietsjes en watertafel. Neen ook een kijkje op mijn site: https://gastouderopvang-casaflora.jouwweb.nl/

Tjitske

St Annaparochie: Ik ben Tjitske Lautenbach en ben 29 jaar oud. Vroeger wist ik al dat ik iets met kinderen wilde gaan doen, altijd was ik aan het oppassen en aan het spelen met kinderen ook sprak de ontwikkeling van een kind mij altijd aan.

Ik ben in het bezit van de opleiding spw3,kinder ehbo en kinderpsychologie. Daarbij heb ik 5 jaar ervaring in de kinderopvang en zo’n 5 jaar ervaring als nanny.

Nu ben ik gastouder in mijn eigen prachtige woning in Sint Annaparochie. Hier is veel ruimte zowel binnen als buiten. Waar je kind een onvergetelijke dag zal hebben. Ik pas met alle liefde op, iets wat mij elke dag weer veel energie en vrolijkheid geeft. En bied de rust en veiligheid die je kind nodig heeft. Ook doe ik graag dingen als voorlezen, knutselen, spelen en natuurlijk als het weer het toe laat elke dag even naar buiten!!

Ik heb nog plek om alle dagen van de week. Behalve in het weekend. Neem gerust contact op of neem een kijkje op mijn website.
06104537322 of trlautenbach@hotmail.com
www.tjits4kidsgastouder.nl

 

foto logo2 Klazien

Tzum:  Hallo,

Ik wil mezelf even voorstellen: Ik ben Klazien, getrouwd met Teake en samen hebben we 3 kinderen waarvan de jongste  (21 jaar) nog thuis woont. We hebben een lieve Schotse Collie, 2 katten en een buitenvolière met kanaries.

Ik ben in 2000 begonnen met het opvangen van kinderen en doe dat nog steeds met veel plezier. In ons huis aan de Voorstraat is veel ruimte om te spelen en te knutselen en achter het huis is een tuin waar de kinderen ook het nodige speelgoed kunnen pakken. Verder wonen we vlak bij een leuke, nieuwe speeltuin waar we regelmatig komen spelen.

Van maandag t/m vrijdag ben ik beschikbaar en in overleg is er veel mogelijk.

Kleinschalige kinderopvang ‘It Elfkes Plakje’,
Klazien Greidanus – Aardema                                                                                                        Voorstraat 17  8804 NE Tzum                                                                                                                Tel.: 0517 – 452620 / Email: klaziengreidanus@gmail.com


 

logo Minke Eekkerk

Minnertsga: Hallo Allemaal.

Mijn naam is Minke Eekkerk, 25 jaar en woon in Minnertsga samen met mijn vriend, 2 katten en 2 konijnen.

Ik ben al 3 jaar werkzaam als Nanny in Grou en 1 jaar werkzaam als Nanny in St. Jacobiparochie. Vanaf april 2018 vang kindjes ik bij mij thuis op. In 2012 heb ik de opleiding als Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 behaald en heb in 2014 de opleiding Sociaal Cultureel Werker niveau 4 behaald.

Mijn visie als gastouder is;   Ik wil graag dat de kinderen zich vertrouwd bij mij voelen, dat ze liefde voelen en deze liefde ook weer kunnen overdragen naar een ander. Het kind mag kind zijn, ongeacht de leeftijd, maar bovenal heel veel plezier beleven. Ook het stimuleren van zelfredzaamheid vind ik belangrijk.

De 3 R’s (rust, regelmaat en reinheid) blijven altijd voorop staan. Ook duidelijkheid, eerlijkheid en openheid naar de kinderen toe vind ik belangrijk, evenals naar de ouder.

Hoe een dag bij mij eruit zal zien is verschillend. Ik zal veel buiten zijn met de kinderen. Het zijn geen grote uitstapjes maar een klein blokje om op de fiets, een stukje wandelen of gewoon buiten spelen en ondertussen de wereld ontdekken zal wel veelal voorkomen. Op de regenachtige dagen gewoon de laarzen en schone kleding mee. Maar ook knutselen, kleien, spelletjes spelen, puzzelen of samen een boekje lezen, het gebeurt allemaal.

Ik kan nog veel meer informatie neerzetten, maar dan wordt het teveel. Nieuwsgierig? Ik sta altijd open voor een gesprek waarin ik nog meer kan vertellen waar ik voor sta en wat ik doe.

Groet Minke

 

 

 


jellie

Sint Annaparochie

Hallo,

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Jellie ben eerlijk, betrouwbaar, vriendelijk, spontaan en flexibel. Ik ben moeder van een zoontje van 2 jaar oud. Ik heb EHBO voor kinderen gehaald, en heb een afgeronde opleiding voor Helpende zorg en welzijn.

Ik vind het het belangrijk dat uw kind rust en regelmaat krijgt. En dat het kind zich veilig en vertrouwd voelt bij ons thuis om lekker zich zelf te kunnen zijn en te kunnen ontwikkelen. Ik onderneem graag dingen met ze denk aan: blokje om wandelen, naar speeltuin gaan, knutselen, puzzelen, tekenen.

Ervaring: In het verleden wel op kinderen gepast. En voor 5 maand inval werk gedaan als Gastouder bij de mensen thuis maar mijn droom is toch om de kindjes bij ons thuis op te vangen en mooie en gezellige tijden ervan maken.

Ben van maandags tot vrijdags beschikbaar.

 

 

Iris

Leeuwarden: Ik heet iris en ben 32 jaar oud en woon in Leeuwarden in de wijk Huizum. Ik ben een gastouder en bied mijn diensten aan bij mij thuis. Ik ben getrouwd en ik heb 3 kinderen, een zoon van 4 jaar een dochter van 2 en een dochter van 0. Bent u op zoek naar een gastouder en wilt u meer over mij weten? Neem contact op met CoCo.


 

 

 

Betty

Sint Annaparochie : Gastouder Betty is een  flexibele gastouder. Zij creëert  in huis een gezellige en gastvrije omgeving voor haar gastkinderen.  Zij woont vlak bij de Slotschool en vangt kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar.

 

 

gastouderbureaucoco

Sint Annaparochie: Mijn naam is Saapke. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Met veel plezier werk ik 5 dagen per week als zelfstandig gastouder. Ik geniet er elke dag van. Ieder kind is anders, dat maakt het zo afwisselend en speciaal. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 -12 jaar en in overleg kan ik ook voor- en naschoolse opvang aanbieden.

Verder is het een plaats om van elkaar te leren, om met elkaar rekening te houden en ervaringen op te doen. Ik ben een voorstander van de drie r’s, Rust, Reinheid en Regelmaat en vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen en spelletjes te doen. In onze tuin is ruimte genoeg om van alles te doen zoals schommelen, van de glijbaan of andere buiten spelletjes te doen. Ook zijn er in de directe omgeving geitjes en andere beestjes.

Natuurlijk maken we ook graag een wandeling met de bolderwagen en kunnen samen de eendjes voeren. Boven hebben we een speelkamer met speelgoed voor de wat oudere kinderen en kunnen de kinderen zich uitleven met de verkleedkleren, playmobil, lego en nog veel meer. Ook voor de kleinste kinderen is er ruimschoots speelgoed en knuffeldieren en boekjes om zich te laten vermaken.

Graag tot ziens bij Gastouderopvang Het Bildt!

website:  www.gastouderopvanghetbildt.nl


logo-tony

Leeuwarden Huizum:  De Vlindertuin van gastouder Tony is een kleinschalige, flexibele gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar in huiselijke sfeer, waar kinderen zich thuis voelen en lekker kunnen spelen. Een plek, waarbij ze naar hartelust kunnen rondfladderen/dartelen en de wereld leren verkennen.

Naast de dagelijkse verzorging van uw kind, vind Tony het leuk om met de kinderen naar buiten te gaan en hele andere dingen te ontdekken dan thuis. Uw kind wordt met veel plezier, liefde en zorg door Tony opgevangen zodat u met een gerust gevoel naar uw werk of studie etc kunt gaan.

www.devlindertuin38.nl

 

Stiens: Ik ben Frederika, ben 22 jaar en woon in Stiens. Daar woon ik samen met mijn partner Sietse en zijn twee dochters, Anouk van 6 jaar en Angelina van 2 jaar. Ons gezin maakt het compleet met hondje Milo. Ik ben graag creatief bezig en vindt het dan ook erg leuk om met kinderen leuke activiteiten uit te voeren zoals: tekenen, kleuren en knutselen. Ook ben ik graag buiten en loop ik veel met mijn hondje Milo buiten. Ik vind het heerlijk om met kinderen samen te zijn, met ze te spelen en ze te zien opgroeien. Ook voor uw kind wil ik zorgen voor een gezellige tijd, waarin goed zorgen voor uw kind, met elkaar bezig zijn, veel lol hebben voorop staan. Zodat u uw kind met een gerust hart bij mij achter laat. Ik houd ook altijd belangrijke dingen bij in een oppasschriftje als u dit wilt, en hoop dat u daar als ouder ook belangrijke dingen terug schrijft. Ik  ben een voorstander van open communicatie.

www.gastouderopvang-frederika.nl


Liza Gastouder

Leeuwarden Huizum: Hallo, ik ben Liza en ben gastouder in Huizum.
Ik ben zelf moeder van twee zoontjes. Sinds 2004 ben ik gastouder (Helpende Welzijn, niveau 2, Eerste hulp aan kinderen, Oranje Kruis) daarvoor heb ik stage gelopen bij verschillende kinderdagverblijven en sinds 2010 sta ik officieel ingeschreven als gediplomeerd gastouder bij Landelijk Register Kinderopvang.
Ik vang uw kind(eren) met veel plezier op en onderneem leuke activiteiten, zoals: wandelen, naar het park eendjes voeren, voorlezen, knutselen, liedjes zingen, spelletjes doen, bezoek aan de bibliotheek. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk goede en vertrouwde opvang voor uw kind is. Ik wil u graag van dienst zijn om de opvang zo goed mogelijk te regelen.


de Vrolijke Uiltjes

Leeuwarden Bloemenbuurt: Jannet is een lieve vrolijke ervaren gastouder. Zij woon met haar gezin samen in Leeuwarden. Jannet biedt uw kinderen een warm thuis. Zij is creatief en houdt er van om met de kinderen te knutselen. Zij biedt opvang aan kinderen van 0-12 jaar.


Lusanne

Leeuwarden Huizum: Hallo ik ben Lusanne,  een vrolijke, creatieve vrouw. Ik woon in een fijn huis samen met hond en katten. Van hier uit biedt ik gastouderopvang aan.

Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Ze zijn puur en eerlijk. Ik vind het belangrijk om goed naar kinderen te luisteren, wat willen ze je echt vertellen. In mijn contact met kinderen probeer ik open, eerlijk en duidelijk te zijn. En met een beetje humor berijk je het meest.

Ik ben een ondernemend type, ga graag naar buiten of zet alle tekenspullen klaar om gezellig met z’n allen te gaan tekenen. Naast deze activiteiten probeer ik zoveel mogelijk een vast dagritme aan te houden waarbij er op regelmatige tijden, tijd is voor eten slapen en spelen.

Als gastouder probeer ik zo flexibel mogelijk te zijn, in overleg is veel mogelijk. Op zoek naar een gezellige en vertrouwde opvangplek? Een keertje kennismaken? Vrijblijvend een keertje proefdraaien?


Anna

Leeuwarden Cambuur/oud Oost: Hallo, Ik ben Anna en Ik vang voornamelijk kinderen op welke woonachtig zijn in Leeuwarden (Oud Oost). Maar ook kinderen welke in de omgeving van Leeuwarden wonen. Ik van kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar.

Website: http://gastouder-appeltjeeitje.nl


 


Gastouder Tamara

Leeuwarden Camminghaburen: Gastouder Tamara is een jonge spontane gastouder. Duidelijkheid naar de kinderen toe vind zij belangrijk zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Kinderen moeten zich wel veilig voelen, zodat ze optimaal kunnen spelen en ontwikkelen. Tamara is op alle dagen beschikbaar van 7.00 uur tot 18.00 uur


Wonderboefje

Minnertsga: Gastouder Sandra van Wonderboefje is een gezellige jonge gastouder. Zij woont samen met haar man en zoontje in een woning met grote tuin om lekker in te spelen. Zij heeft veel ervaring in de kinderopvang. Opvang van 0 tot 12 jaar van maandag tot en met vrijdag.


Debbie

Franeker : Mijn naam is Debbie , 24 jaar jong en woon in Franeker. Samen met mijn vriend en huisdieren woon ik vlakbij de Watertoren van Franeker.

In 2011 ben ik geslaagd voor de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 3. In 2012 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 4 succesvol mogen afronden. Ook ben ik in het bezit van verschillende cursussen: Kinder-EHBO, BHV, Stagebegeleiding, Beweegplezier vanaf 0 jaar en Beweegplezier vanaf 4 jaar.

Opvang bij ”Honingbij” is kleinschalig, flexibel, gezellig en creatief.
De doelgroep is kinderen met een leeftijd van 0-12 jaar.

De opvang bij mij thuis vindt plaats in een huiselijke sfeer. Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen en veilig voelen.
Het is belangrijk dat het aanvoelt als een “tweede thuis”. Hierbij speelt gezelligheid een belangrijke rol. Daarnaast vind ik ook heel belangrijk dat er een veilige sfeer is. En een duidelijke communicatie.

Bij “Honingbij” wordt er naast de dagelijkse activiteiten zoals: samen naar de winkel, samen knutselen, samen boekje lezen of samen gek doen. Ook andere activiteiten ondernomen. We zullen geregeld dingen ondernemen of activiteiten doen die bij het seizoen van het jaar passen.
Naast al deze activiteiten kijk ik ook graag naar de ontwikkeling en wensen van het kind.


Petteflet

Giekerk: Sinds 1 juli 2014 ben ik, Milou, gestart met gastouderhuis de Petteflet. Het werken als verpleegkundige geeft mij na bijna 10 jaar geen voldoening meer. Het overstappen naar gastouder speelt al jaren en nu is de tijd gekomen om die stap te nemen! Samen met Jelmer hebben wij 2 lieve dochters, Merit en Ylja .

Wij wonen met onze 2 katten in een ruim vrijstaand huis in Giekerk.  Genoeg ruimte en mogelijkheden in de achtertuin, maar mochten de kindjes er toch lekker op uit willen, dan is er genoeg in de omgeving. Denkende aan het zwembad, het bos staniastate, de ijsbaan in de winter of gewoon een speeltuin. Genoeg spannende dingen om te ontdekken. Mijn motto is dan ook: carpe diem, pluk de dag! Geniet van elk moment, voor je het weet zijn ze groot!